Maskking is het nieuwe tijdperk van e-sigaretten in de wereld. De toestellen zijn compact, handig en zeer gebruiksvriendelijk en hebben de sympathie gewonnen van tienduizenden mensen.

Het begon allemaal in 2003, toen in Hong Kong ontwikkelaar Hong Leek begon te werken aan de creatie van een unieke elektronische sigaret. Met zijn uitvinding wilde hij de mensheid helpen af te komen van de tabaksverslaving die gewone sigaretten veroorzaken. Zo ontstond een apparaat op basis van een autonome stroomvoorziening en een verdampingssysteem, dat nicotinedamp genereert uit glycerinevloeistof. Reeds een jaar na de start van het project produceerde het bedrijf waar de ontwikkelaar werkte, de eerste e-sigaret.

Het is niet overdreven om Hong Leek de vader van vaping te noemen. Onbewust veranderde hij de geschiedenis van e-sigaretten in de wereld volledig. Zijn uitvinding werd iets radicaal anders en innovatiefs, dat vervolgens massaal werd geaccepteerd.

Het belangrijkste idee achter het verschijnen van Maskking was om maximaal comfort en plezier te combineren in een klein apparaat. Dit is moderne technologie, tot in de details uitgedacht, compacte elektronische wegwerpsigaretten die niet hoeven te worden opgeladen en de hulzen niet hoeven te worden vervangen. En de verscheidenheid aan smaken zal zelfs de meest veeleisende tevreden stellen: van klassieke tabakssmaken voor conservatieven tot exotische mango met ijs voor wie graag experimenteert.